Holmegaardskolen søger 2 pædagoger specialklasser med opgaver i undervisning og SFO på afd. Toksværd

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Holmegaardskolen er en skole, hvor vi ønsker at skabe positive relationer og fællesskaber med eleverne. Vi bygger på de tre værdier: Faglighed, glæde og traditioner.  Vi skaber igennem skoleåret muligheder for at børnene både kan være i læringsfællesskaber på tværs af klasserne, og samtidig have nogle sociale traditioner, hvor både elever og personale møder hinanden i nye sammenhænge. Skolen består af to afdelinger, en i Fensmark og en i Toksværd. Stillingerne er begge i Toksværd.

Holmegaardskolens behandlingstilbud kaldes H-klasserne. De henvender sig primært til normaltbegavede børn med svære sociale, personlige og følelsesmæssige vanskeligheder.

I vores H-klasser tager vi afsæt i den enkelte elevs udgangspunkt og arbejder med elevens udviklingspotentialer. Det betyder, at vi kontinuerligt har øje for, at vores børn er i udviklende læringsfællesskaber.  Vi arbejder i hverdagen med at skabe genkendelige strukturer for eleverne, har tæt samarbejde med forældrene og et tillidsfuldt kollegialt samarbejde. 

Vores H. tilbud er inspireret af strukturpædagogiske traditioner. Vi har en anerkendende og Low Arousal tilgang til eleverne og arbejde med deres mentaliserings evne via dialoger. Vi ved at menneskelig udvikling sker i samspil med andre, og vi lægger stor vægt på at skabe tillidsfulde relationer.

I begge stillinger er der opgaver i SFO og undervisning. Begge stillinger består af støtte i undervisningen og eftermiddags H-SFO. Undervisningen planlægges som udgangspunkt af læreren. I SFO-tiden skal man være med til at skabe rammerne om nogle eftermiddagstimer, som er gode og trygge for vores børn, hvor de har mulighed for at være i et afskærmet tilbud.

Så er du vild med at skabe gode muligheder for, at vores børn kan udvikle sig, og ønsker du at arbejde med børnenes trivsel i et omsorgsfuldt miljø, samt har blik for både det enkelte menneske og fællesskabet, så kan vi tilbyde en skøn arbejdsplads og kollegaer i topkvalitet.

 Vi forventer, at du

  • Er pædagoguddannet eller lige ved og næsten.
  • Er en dygtig til at kommunikere og være i dialog med dine omgivelser både elever, forældre, kollegaer og andre samarbejdspartnere.
  • Har mod og et positivt livssyn. 
  • Har lyst til at byde ind i det kollegiale fællesskab og være med til at give vores dejlige elever lyst og mod til at bevæge sig ud i livet.
  • Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling, både i forhold til at indgå i undervisningen og SFO og herigennem arbejde med at understøtte elevernes generelle trivsel.
  • Er mødestabil, da kerneopgaven kalder på det.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og BUPL.

Tiltrædelse Hurtigst muligt

Arbejdstid: Begge stillinger er på fuld tid

Ansøgningsfrist d. 7. januar, ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 11. januar

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte specialleder Steffen Bardram på telefon 2310 6821. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Næstved Kommune, Villavej 2, Fensmark, 4684 Holmegaard

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5958614

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet