Pædagog med erfaring inden for spiseforstyrrelser søges til måltidsstøtte og socialpædagogisk støtte hos ung pige med anoreksi.

Profilbillede
dato

Har du kendskab til spiseforstyrrelser og forstår at skabe de rette rammer ved måltidsstøtte? Og vil du bruge din erfaring til at gøre en forskel for en ung pige? Så er det måske dig, vi søger! 

Om opgaven: 

Vi søger en pædagog til at yde måltidsstøtte og socialpædagogisk støtte til en sød og snakkesalig pige med anoreksi. 

Din primære opgave vil være at støtte pigen under frokost og eftermiddagsmåltidet. Du vil hjælpe hende med at håndtere og tale om de følelser og tanker, hun har omkring mad, samt de angstfølelser, der er forbundet med at spise og tage på i vægt. Din rolle vil også omfatte vejledning om kostplaner og generel støtte i dagligdagen. 

Arbejdsopgaver:

  • Yde måltidsstøtte under frokost kl. 12 og eftermiddagsmåltid kl. 15.Herunder vejning og opmåling af mad.
  • Støtte og vejlede i forhold til tanker og angst omkring mad og vægtøgning.
  • Vejlede og støtte familien omkring kostplaner og øgning af madindtag.
  • Lave hyggelige aktiviteter med pigen som bagning, film, serier og kreative projekter.

Arbejdet vil foregå på to forskellige adresser, da forældrene bor separat, med en afstand på ca. 5 kilometer imellem. Der er en kat i hjemmet hos faren, men ikke hos moren.

Om dig: 

Du er uddannet pædagog med erfaring inden for spiseforstyrrelser. Du er rolig, tålmodig og god til at aflæse og tilpasse dig den unges behov. Det er vigtigt, at du kan håndtere konflikter og er komfortabel med at gå ind i svære samtaler. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være direkte, men anerkendende i din kommunikation. 

Arbejdstid:
Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 11.30 til 16.00.

Hvis du ikke kan arbejde alle hverdage, men færre, vil vi stadig gerne høre fra dig.

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065794

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet