Pædagog - Pædagogisk assistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Naturskønt bosted søger ny medarbejder

Vi søger en ny medarbejder 37 timer ugentlig til Det Private Bosted Skovbrynet, der er hjem for 6 mænd 20-50 år. Skovbrynet ligger i et naturskønt område smukt beliggende op til skoven ca. 12 km. uden for Næstved. Vi har skotske højlandskvæg, drivhus, hønsehus, vildmarksbad, aktivitetsbane til løb, trampoliner m.m. Motion og udendørsaktiviteter er en vigtig del i hverdagen.

Beboerne har alle autismespektrum og udviklingsforstyrrelser og som følge heraf store udfordringer.  De er fysisk mobile, men skal have hjælp til personlige forhold og hygiejne. Der kan forekomme udadreagerende og selvskadende adfærd.

Høj faglighed er afgørende for vores daglige arbejde. Vi tager udgangspunkt i struktureret pædagogik, KRAP og Lov Arowsal og arbejder ud fra målsætninger i pædagogiske planer. Vi har tilknyttet neuropsykolog, psykiater og sygeplejefaglig konsulent. Vi afholder løbende kurser, hvor der både arbejdes med egen personlig og faglig udvikling.

 Du må meget gerne have erfaring med autisme. Du vil få en grundig oplæring og introduktion samt løbende undervisning internt, så din viden tilpasses netop vores brugergruppe.  Du skal derfor have lyst til og interesse for at udvikle dig og tage imod læring både fra dine kollegaer og ledelsen. Du skal kunne arbejde struktureret helt ned i detaljen og være indstillet på, at følge den linje der er lagt på stedet.

I arbejdet med beboerne er det vigtigt, at du har et tydeligt kropssprog og kan agere med en naturlig autoritet, så beboerne føler sig trygge. For at sikre en ensartet dagligdag for beboerne er det vigtigt, at du har lyst til og kan arbejde struktureret efter de dagsplaner, som sikrer beboernes fortsatte udvikling og trivsel.

Da vi bor midt i naturen, bruges det meste af dagen udendørs. Beboerne dyrker daglig motion som løb, cykling, trampolin, svømning og lange gåture. Du skal have lyst til at følge dem i disse aktiviteter og hele tiden være den motiverende faktor.

Du skal være absolut mødestabil, være fysisk og psykisk robust, reel og loyal og ordentlighed skal være en naturlig del af din personlighed. 

Det vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider, da disse er skiftende og også omfatter weekender. Vi er en rygefri arbejdsplads og det et krav, at du har kørekort.

Du kan læse mere om Skovbrynets arbejde på vores hjemmeside www.skovbrynet-holmegaard.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, men modtager ikke besøg på stedet, da det forstyrrer beboernes dagligdag. Ansøgning sendes til: ansoegning@skovbrynet-holmegaard.dk. Skriv hvor mange timer du er interesseret i og om du ønsker vikararbejde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Det Private Bosted Skovbrynet, Sørup Skovvej, 4684 Holmegaard

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: ansoegning@skovbrynet-holmegaard.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846188

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet