Holmegaard Værk inviterer til en særlig oplevelse den første torsdag i hver måned, hvor mad og fortællinger går hånd i hånd. Denne gang er det dog en søndag, hvor Restaurant Holmegaard disker op med lækker husmandskost. Menuen varierer hver gang, men fælles for retterne er, at de er lavet fra bunden med kærlighed. Deltagerne kan se frem til retter som stegt flæsk med kartofler og persillesovs, brændende kærlighed eller brandvarm gullasch.
Historiefortælling fra museets eksperterUdover den gastronomiske oplevelse byder aftenen også på en fortælling fra en af museets fageksperter. Her kan deltagerne lade sig rive med af historier fra en svunden tid, mens de nyder maden og det gode selskab.
Arrangementet starter kl. 16.00 med tjek ind og mulighed for at købe drikkevarer. Maden serveres kl. 17.00, og aftenen afsluttes med en historiefortælling, der varer indtil kl. 19.00.
Praktisk informationDato: Søndag den 16. marts 2025
Tid: 16.00-19.00
Sted: Restaurant Holmegaard, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Entré: 155 kr (drikkevarer tilkøbes separat)
Pladser: Først-til-mølle-princippet
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her