Næstved inviterer borgere til møde om havnebydelens fremtid

Foto: Næstved Kommune.
dato

Næstved inviterer til åbent møde om fremtidens havnebydel

Ønsker du at abonnere på nyheder fra Næstved Kommune, er det nu muligt ved simpelthen at indtaste din e-mail. Sådanne abonnementer kan til enhver tid afmeldes, og kommunen garanterer forsvarlig og korrekt håndtering af dine persondata. For dem interesseret er kommunens persondatapolitik tilgængelig for ydereligere information.

Hvis du beslutter dig for at abonnere, vil du modtage en aktiveringsmail som bekræftelse på et succesfuldt abonnement. Skulle der opstå tekniske fejl ved tilmeldingsforsøget, anbefales det at gentage forsøget eller simpelthen lukke dialogboksen og prøve igen.

Den 14. marts 2024 inviteres interesserede til et åbent møde om udviklingen af Næstveds havnebydel. Mødet afholdes fra klokken 17.00 til 20.30 i VUC Multihal, Teatergade 23, Næstved. Formålet med mødet er at diskutere, hvordan havneområdet kan integreres bedre med byens kerne og udvikles fremadrettet. Et udvalg bestående af både politikere og eksperter, med Linda Frederiksen som formand, søger input fra erhvervslivet, lokale foreninger, naboer og borgere til fremtidens vision for havnebydelen.

Programmet for mødet inkluderer en velkomst af Linda Frederiksen, efterfulgt af en række oplæg fra både interne og eksterne eksperter om havnebydelens udvikling. Der vil være en kaffepause med mulighed for netværk, og mødet slutter af med en involverende proces, hvor deltagerne kan bidrage med deres drømme og visioner for området.

Af logistiske årsager er tilmelding til mødet nødvendig, primært for at sikre nok stole samt kaffe, the og kage til deltagerne. Tilmelding kan ske ved at kontakte kommunen direkte via naestved@naestved.dk.

Næstveds havnebydel står over for spændende tider, og kommunen ser frem til at høre borgernes input til, hvordan denne unikke del af byen kan udvikles og integreres yderligere med Næstveds bykerne.

https://www.naestved.dk/nyheder/pressemeddelelser/hvad-droemmer-du-om-der-skal-vaere-i-den-nye-havnebydel-i-naestved

Kilde: Næstved Kommune