Ny kampagne fra teknikentreprenør i Næstved: Skal skaffe 15-20 nye medarbejdere

Profilbillede

Der er brug for flere VVS’ere og elektrikere hos Nordsjællands største teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen A/S, som også har en afdeling i Næstved, der nu tager utraditionelle metoder i brug for at tiltrække nye medarbejdere.

Hos Nordsjællands største teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen A/S, der også en afdeling i Næstved, er der så travlt, og man har brug for flere uddannede håndværkere for at kunne følge med. 

I dag går virksomheden derfor i luften med en anderledes rekrutteringskampagne, hvor tre nuværende medarbejdere fortæller hver deres personlige historie om at arbejde hos Poul Sejr Nielsen. De personlige fortællinger skal tiltrække flere uddannede VVS’ere og elektrikere.

Jannik, der er elektriker, er en af de medvirkende i kampagnen. Han har prøvet lidt af hvert i sit arbejdsliv og sætter i kampagnen ord på, hvordan han hos Poul Sejr Nielsen har fundet ro og fundet et sted, han kan være sig selv.

”Jeg var nok lidt rastløs og rodløs, før jeg kom til Poul Sejr Nielsen. Jeg har arbejdet i butik, været postbud, alarmmontør og sådan kunne jeg fortsætte. Faktisk var jeg midt i 30erne, da jeg fandt ud af, jeg ville være elektriker, og det er jo lidt sent at tage en uddannelse. Men i dag kan jeg slet ikke forestille mig at arbejde et andet sted. Det her er som en udvidet familie for mig. Her føler jeg mig hjemme. Jeg ved, jeg kan stole på dem, og de ved, de kan stole på mig. Det betyder alt for mig,” siger Jannik, der i dag også har ansvaret for alle erhvervsskolerne i Hillerød.

Poul Sejr Nielsen søger her og nu 15-20 nye uddannede medarbejdere, men forventer travlheden fortsætter, så man skal ansætte endnu flere i løbet af 2021. 

Se alle tre film

Poul Sejr Nielsens rekrutteringskampagne består af tre film. 

  • Janniks historie om at finde hjem som elektriker. 
  • VVS-lærlingen Jeri der er erklæret ”Boss Lady” og vil udfordre idéen kvindefag og mandefag.
  • Eks-soldaten Joey, der nu er VVS-montør og elsker ”at gøre tingene ordentligt, effektivt og velorganiseret ligesom i hæren”.

 Du finder alle tre film her.

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk