Nyt fra Holmegaard i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Holmegaard er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

BOESLUNDE: Påvirket bilist skød skylden på en anden

Mandag klokken 9.10 standsede politiet en bilist til en rutinekontrol på Slagelse Landevej ved Boeslunde. Føreren havde ikke sit kørekort med, men oplyste sin identitet til at være en 26-årig mand fra København. En narkometertest gav udslag for amfetamin, og han blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Da han ankom til sygehuset i Slagelse for at få taget en blodprøve, viste det sig, at hans id-oplysninger ikke stemte med de faktiske forhold, men at han havde skudt skylden på en anden. Det kom frem, at den anholdte var en 28-årig mand fra Korsør, som ikke havde noget kørekort. Derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret, og da der blev fundet en rygsæk med 22,4 gram amfetamin i bilen, blev han også sigtet for salg af ulovlige stoffer. Den 28-årige blev sigtet for falsk anklage, og på politistationen garnerede han betjentene med en stribe ukvemsord og blev herefter også sigtet for fornærmelig tiltale. Den anholdte blev løsladt senere mandag.

 

STEGE/BAARSE: To biler beslaglagt

Politiet standsede mandag klokken 13.42 en 33-årig mand fra Vordingborg, der kom kørende i bil i Storegade. Den 33-årige havde ikke noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Ejeren af bilen, en 63-årig kvinde, var med i bilen, og hun blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort, men da den 33-årige flere gange tidligere var blevet sigtet for kørsel i frakendelsestiden, blev bilen beslaglagt på stedet.

Klokken 14.40 var det en 44-årig mand fra Øster-Ulslev, der blev standset på Markildegårdsvej ved Baarse. Den 44-årige havde ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og da han også flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil også beslaglagt på stedet.                

 

NØRRE ALSLEV: To på en knallert

To 15-årige drenge var mandag eftermiddag ude at køre på en knallert, de havde arbejdet med, men turen blev afbrudt, da de blev standset på Nr. Alslev Langgade klokken 17.06. I første omgang forsøgte de at stikke af fra politiet, men det lykkedes ikke. Den 15-årige, der kørte knallerten, og som er fra lokalområdet, blev sigtet for ikke at rette sig efter politiets anvisninger, og passageren blev sigtet for at sidde bag på knallerten. De 15-åriges forældre og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

GLUMSØ: Smadrede bilrude

Et vidne så mandag aften, at en mand gik omkring på p-pladsen ved stationen i Glumsø, og at han slog på de parkerede biler og havde smadret en rude i en bil. En politipatrulje rykkede ud til stedet, og her fandt betjentene på baggrund af forklaringerne fra vidnet frem til en mand, der sad og sov i en bil, hvor den ene siderude var knust. Det var en 27-årig mand fra Holbæk, som blev sigtet for hærværk og bortvist fra stedet. Han har ikke givet nogen forklaring på sin adfærd.

 

NÆSTVED: Sigtet for cigarettyveri

Mandag aften fik politiet en anmeldelse fra et supermarked i Næstved om, at der havde været to personer inde i forretningen, og at de havde optrådt mistænkeligt. En medarbejder fra forretningen kunne fortælle politiet om den bil, de var kørende i, og klokken 20.23 mødte en politipatrulje bilen på Præstø Landevej ved Mogenstrup. Føreren var en 54-årig mand, og der var en 32-årig og en 25-årig mand med i bilen, alle fra Østjylland. Der blev fundet 129 pakker cigaretter af forskellige mærker – og en pose rejer! – i bilen, men ingen af mændene kunne forklare helt præcist, hvor varerne stammede fra. De tre mænd blev herefter anholdt klokken 20.04 og sigtet for butikstyveri, og de skal nu afhøres nærmere af politiet.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Nørre Alslev Skolegade 5/11-21 – 24/4-22 Smykker og ur.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Køgevej Kl. 6.10 – 11.10 ATK 1165 45 60 km/t 92 km/t 4 klip
Nakskov Løjtoftevej Kl. 14.22 – 19.30 ATK 556 18 50 km/t 70 km/t 1 klip
Slagelse Slagelsevej Kl. 13.43 – 19.25 ATK 771 95 50 km/t 84 km/t 9 klip og en betinget frakendelse
Vordingborg Kohavevej Kl. 15.33 – 18.33 ATK – bestilt færdselskontrol 201 10 60 km/t 84 km/t 1 klip
Vordingborg Københavnsvej Kl. 19.21 – 22.21 ATK 220 11 80 km/t 106 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Dianalund Karsholtevej Kl. 15.19 Da politiet vinkede en bil ind til kontrol, ville føreren ikke standse. Politiet satte derfor efter ham og fik ham kort efter standset. Han blev sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, kørsel på fortov og efter lov om euforiserende stoffer, da han havde 6 gram hash på sig.
Korsør Flere steder Kl. 12 – 13.30 En havde ikke spændt sikkerhedsselen, en manglede en nummerplade og en fik et klip i kørekortet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte.
Nørre-Alslev Blichersvej Kl. 20.57 – 22.53 En blev målt til at køre så meget for hurtigt, at han står til et klip i kørekortet.
Stege Klintevej Kl. 11.51 – 13.15 47 køretøjer blev målt og af dem blev 11 målt til at køre så meget for hurtigt, at de står til et klip i kørekortet. Desuden blev en sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon.
Toreby Sakskøbingvej Kl. 17.50 – 18.50 To blev målt til at køre så meget for hurtigt, at de står til et klip i kørekortet. Højeste hastighed var 120 km/t hvor 80 er tilladt.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Boeslunde Slagelse Landevej Kl. 9.10 28-årig mand fra Korsør Kørsel i påvirket tilstand
Dianalund Karsholtevej Kl. 15.19 35-årig mand fra Rønnede Kørsel i påvirket tilstand. Den 35-årige smed en klump hash på seks gram fra sig og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Nakskov Maribovej Kl. 11.14 28-årig mand med ukendt adresse Kørsel i påvirket tilstand
Næstved Slagelsevej Kl. 15.00 60-årig mand fra Holmegaard Spirituskørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi